top of page

Over mij

Ik combineer mijn intuïtie en kennis als Quantum Human Design en Neuro Emotional Integration specialiste om jou in je kracht te zetten zodat jij jezelf (terug) kan vinden, worden en blijven. Wanneer we het hart energetisch re-calibreren, vinden we ons innerlijk vuur en kunnen we verbinden met onze higher self.

Hi, ik ben Charlotte De Groof.
Ik schrijf en lees mensen naar de rol van hun leven:
die van zichzelf.

De afgelopen jaren mocht ik meer dan 200 mensen hun energie lezen. Telkens vallen me dezelfde dingen op: diep vanbinnen weet elke persoon wie hij of zij is en een Human Design Reading kan vooral die bevrijdende bevestiging brengen. We leven in een tijdperk waar we allemaal bewust aan het worden zijn van het feit dat we meer dan enkel een hoofd en een lichaam zijn. We voelen, zien en weten dingen die we niet altijd kunnen verklaren. Door conditionering van de maatschappij en onze omgeving zijn we die talenten gaan onderdrukken en hebben we al onze unieke stukjes, die ons onderscheiden van de massa, afgewezen.

Wat als ik je zeg dat de wereld jou nodig heeft?
Net omwille van die stukjes die anders zijn.
Dat je hier bent met een missie die alleen jij kan vervullen.
Dat je geen hulp nodig hebt.
Geen guru, niemand die je handje vasthoudt en zegt wat je moet doen om die beste versie te worden.

Wat als ik je zeg dat, alle kennis die jij nodig hebt, om het leven te leiden waarvoor je hier op aarde bent, al in je zit?

Fragment uit monoloog "Charlie Bravo"

20221117-Charlotte-023.jpg
20221217-TWD-103.jpg

Mijn doel is mensen laten beseffen dat ze het allemaal zelf kunnen en mogen doen.

Om de beste versie van jezelf te worden, om ownership over je leven te nemen en je innerlijke vuur fel te laten schijnen heb jij geen hulp nodig. Jij kan dat zelf.

Iets zelf doen betekent natuurlijk niet dat je het alleen moet doen.

Ik reik je de nodige guidance aan.
Op een simpele, toegankelijke en betaalbare manier deel ik inzichten in jouw unieke energetische blauwdruk. Ik geef je info en tools. Het is aan jou om daarmee aan de slag te gaan.

Door zelf in te voelen, zelf na te denken en zelf te beslissen wat juist voelt en wat je ermee wil doen.

In een wereld waar alles aan het veranderen is, vinden we stabiliteit bij onszelf. Door het kennen en begrijpen van wie we zijn en hoe we beslissingen maken, geven we ons leven vorm.

Als jij klaar bent om terug achter het stuur van je eigen leven te gaan staan en de koers te varen die voor jou juist voelt, dan ben je hier super welkom!

Human Design Inzichten

Start aan je reis van zelfontdekking met het aanmaken van jouw unieke Human Design geboorte chart. Zie dit als de routemap naar je hoogste potentieel. Om inzichten te krijgen in de basics kan je een gepersonaliseerd Human Design rapport downloaden, via de Energy Community deel ik wekelijkse updates over wat er energetisch speelt en kan je verbinden met gelijkgestemden.

In de toekomst zullen hier nog meer toegankelijke rapporten, cursussen en updates verschijnen.

Als er specifieke cursussen, workshops, .. zijn die jij hier graag zou terugvinden: laat het me zeker weten met een mailtje naar hallo@hdenergycommunity.com
 

Enjoy your journey en welkom in de Energy Community!

Liefs, Charlotte

Ontdek jouw unieke blauwdruk

Via je unieke Human Design blauwdruk krijg je inzichten in je sterktes en valkuilen.

Wat is je energy-type?

Hoe maak jij het beste keuzes?

Wat helpt je om die keuzes helder te maken?

Stap in de rol van je leven: die van jezelf.

Connecteer met je ware aard en wandel het pad waarvoor jij geboren bent.

QHD Certified Badge_L2.png
QHDL3 Certified Seal.png

Energy Updates

Wil je op de hoogte blijven van mijn aanbod en wat er reilt en zeilt in de Energy Community? Schrijf je dan zeker in voor de Energy Updates. 

DEFDEFDEF TRANSPARANT.png
bottom of page